SZC logo

Tatabányai Szakképzési Centrum

OM kód: 910006/023 | 2840 Oroszlány, Asztalos János u. 2.

Intézmény logo

Tatabányai SzC Eötvös Loránd Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Bemutatkozás


Szeretnénk az elkövetkezendő oldalakon bemutatni nevelő-oktató munkánkat, az intézmény mindennapi életét, eredményeinket. Honlapunkon igyekszünk tájékoztatást adni leendő, jelenlegi és egykori tanítványainknak és szüleiknek egyaránt. Remélem, hogy mindenki megtalálja a számára szükséges információt. 
Arra törekszünk, hogy korszerű, versenyképes tudást biztosítsunk a továbbtanulni szándékozóknak, és a szakmát elsajátító, abban elhelyezkedni kívánó diákjainknak egyaránt. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy tanítványainkat felkészítsük az életre, hogy a világra nyitott, boldog és kiegyensúlyozott felnőtté válhassanak. Fontos számunkra a szakma szeretetére nevelés mellett az általános műveltség megalapozása is.
Diákjaink a munkaerő - piacon keresett, versenyképes szakmákat sajátíthatnak el a gépészeti, szociális ágazatokon belül. Duális partnereink is segítenek abban, hogy kiváló szakembereket képezzünk.
Az 5 éves technikumi képzésben érettségi vizsgát tevők számára lehetőség van az érettségire épülő szakképzésre gépésztechnikus, környezetvédelmi technikus, szociális és mentálhigiénés szakgondozó, illetve a felsőoktatási intézményekben való továbbtanulásra. A 3 éves képzéseinkben hegesztő, gépi és CNC forgácsoló, gyermek- és ifjúsági felügyelő és szociális ápoló és gondozó szakmákat tanulhatnak diákjaink. A duális képzés keretében tanulóink üzemi képzőhelyeken sajátíthatják el a gyakorlati ismereteket.
Iskolánk szakemberképzése igazodik szűkebb és tágabb környezetünk munkaerő piaci igényeihez. Mindezeken túl lehetőséget biztosítunk a felnőttképzésben - esti munkarendben - a kétéves érettségi vizsgára való felkészülésre, az esti és nappali munkarendben a kétéves szakmai, valamint az érettségi végzettséghez kötött képzésekre.
Ismerjék meg közelebbről intézményünket, tájékozódjanak bemutatkozó oldalainkon!
Keressenek bennünket a facebookon is!
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, látogasson el hozzánk! Személyesen is szívesen bemutatjuk iskolánkat.

Bartalus Ilona
igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Tatabányai Szakképzési Centrum


Tatabányai SzC Eötvös Loránd Szakképző Iskola

2840 Oroszlány, Asztalos János u. 2.

Telefon: +36/70-684-8772

E-mail: titkarsag@eotvos.szakkepzestatabanya.hu

OM azonosító: 910006/023


2024Tatabányai SzC Eötvös Loránd Szakképző Iskola